Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

Noutati si oferte despre scaune de birou
#493
Scaune de birou cu 7 puncte de masaj OFF 418M negru

Imagine

 • Scaunul directorial Office 418M pe negru cu vibromasaj este o alegere ideală pentru a menține o poziție cât mai corectă la birou și pentru a evita durerile de spate, umăr sau gât.

  Un refugiu reconfortant de odihnă și relaxare, acest scaun de birou cu vibro-masaj OFF 418M este o alegere excelentă pentru birou și casă. Pregătește-te să experimentezi o răsfățare sublimă într-un scaun ergonomic și plăcut la atingere.

  CARACTERISTICI CHEIE:
  Confort de lux: Suprafața moale și catifelată, realizată din piele ecologică de înaltă calitate, îți va învălui corpul într-un confort neegalat, oferindu-ți o senzație de blândețe divină. În plus, pernă lombară și pernă pentru cap sunt un plus pentru a-ți susține corpul în pozițîi optime.

  Masaj inovator: Scaunul este dotat cu 7 puncte de masaj, aflate în zona spatelui și a șezutului, care vor alungă stresul și tensiunea acumulate în timpul unei zile obositoare, contribuind la o relaxare profundă a mușchilor și a minții.

  Reglabil și versatil: Scaunul are o înălțime reglabilă între 110-117 cm, asigurând adaptabilitatea la diversele tale necesități. Brațele sunt, de asemenea, căptușite, oferindu-ți înălțimea perfectă pentru a te bucură de experiența supremă de masaj.

  Siguranță și stabilitate: Baza și pistonul scaunului sunt fabricate din oțel rezistent, asigurând o durabilitate și o siguranță sporite în utilizare. În plus, roțile de nailon de înaltă calitate permit o mobilitate lină și ușoară pe diferite tipuri de suprafețe.

  Ușor de asamblat: Acest scaun cu masaj pentru birou OFF 418M vine cu instrucțiuni detaliate și clare, facilitând procesul de asamblare. În scurt timp, vei putea beneficia de confortul și funcționalitatea acestui scaun de excepție.

  Control facil: Scaunul de masaj este echipat cu o telecomandă ușor de utilizat, care îți permite să selectezi și să personalizezi funcțiile de masaj dorite. Astfel, îți vei putea adapta experiența de relaxare în funcție de nevoile și preferințele tale.
  - 5 moduri de masaj;
  - 2 nivele de intensitate;
  - 4 zone de masaj;
  - temporizator;

Imagine

Contactați-ne cu încredere și vom căuta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne!
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Site: https://www.comenzi-scaune.ro/
Blog: https://www.comenzi-scaune.ro/blog
Facebook: https://www.facebook.com/comenzi.scaune
YouTube:https://www.youtube.com/@comenzi-scaune
Twitter: https://twitter.com/EuroProduse
Bizoo: https://comenziscaune.bizoo.ro/
TikTok:https://www.tiktok.com/@elena.scaune

Citește mai mult din acest articol:
https://www.comenzi-scaune.ro/scaun-bir ... negru.html
Comenzi-Scaune-Online

Scaune de conferință pliabile cu măsuță rabata[…]

Scaune conferință pliabile și măsuță rabatabil[…]

Scaune de birou pentru un confort superior Off[…]

Scaune tapițate Medina la comandă din catifea […]