Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

Reparatii si accesorii scaune birou, mecanism scaun birou, brate scaun birou...
#524
Set 5 roți gumate pentru scaune de birou pe culoarea verde
Imagine

Roțile pentru scaune de birou si gaming sunt parți componente mobile, cu aspect modern și materiale premium. Ele au un invelis gumat de culoare neagra, iar interiorul rotii este colorat in diverse nuante. Rotile sunt universale, se potrivesc la majoritatea scaunelor existente in comert si sunt compatibile in general cu toate scaunele de pe pagina noastra comenzi-scaune.ro.
Rolele au axul de prindere lung de 22 mm, iar diametrul de 11 mm.
Rotile se comercializeaza la set de 5, iar prețul afisat este pentru un set!
De obicei, aceste roți sunt standard și pot fi potrivite pentru majoritatea scaunelor de gaming care au suport pentru role. Este important să verificați specificațiile produsului și să vă asigurați că aceste roți sunt compatibile cu scaunul dvs. înainte de achiziționare.
În plus, asigurați-vă că respectați mărimea și capacitatea de încărcare a roților pentru a se potrivi nevoilor dvs. și pentru a evita orice problemă în utilizare. Este posibil să fie nevoie să consultați producătorul scaunului dvs. pentru recomandări specifice de înlocuire a roților.

Dacă căutați roți gumate pentru scaune de birou și gaming, există numeroase opțiuni disponibile pe piață. Aceste roți sunt proiectate pentru a fi folosite pe diferite tipuri de scaune, inclusiv scaune de birou și scaune de gaming, pentru a asigura o mișcare ușoară și silențioasă pe podea. Pentru a găsi setul potrivit, puteți lua în considerare următoarele aspecte:
Dimensiuni: Asigurați-vă că alegeți roți care se potrivesc cu dimensiunea și specificațiile piciorului scaunului dvs. Verificați diametrul axului și mărimea roților pentru a fi compatibile cu scaunul dvs.
Material: Roțile pot fi confecționate din diferite materiale, dar cele mai comune sunt cele cu roți de cauciuc sau poliuretan. Acestea oferă o mișcare lină și nu zgârie podeaua.
Capacitate de încărcare: Verificați capacitatea de încărcare a roților pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru greutatea dvs. și a scaunului. Este important să nu depășiți limita de greutate a roților pentru a evita deteriorarea sau accidentele.
Tip de fixare: Verificați dacă roțile sunt prevăzute cu un mecanism de fixare potrivit pentru scaunul dvs. Unele roți au un sistem de prindere cu șuruburi, iar altele au un sistem de fixare rapidă.
Silențiozitate: Unele roți sunt concepute pentru a fi mai silențioase decât altele, ceea ce poate fi important dacă doriți să evitați zgomotele nedorite pe podeaua dvs.
Culori: Dacă doriți să se potrivească cu estetica scaunului dvs., puteți căuta roți care sunt disponibile în diverse culori. Negru este o opțiune comună, dar există și altele disponibile.

Contactați-ne cu încredere și vom căuta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne!
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Site: https://www.comenzi-scaune.ro/
Blog: https://www.comenzi-scaune.ro/blog
Facebook: https://www.facebook.com/comenzi.scaune
YouTube:https://www.youtube.com/@comenzi-scaune
Twitter: https://twitter.com/EuroProduse
Bizoo: https://comenziscaune.bizoo.ro/
TikTok:https://www.tiktok.com/@elena.scaune

Citește mai mult din acest articol:
https://www.comenzi-scaune.ro/set-5-rot ... verde.html
Comenzi-Scaune-Online

Scaune de conferință pliabile cu măsuță rabata[…]

Scaune conferință pliabile și măsuță rabatabil[…]

Scaune de birou pentru un confort superior Off[…]

Scaune tapițate Medina la comandă din catifea […]