Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

Noutati si oferte despre scaune de birou
#195
Scaun de birou modern din catifea în 3 culori elegante

Scaunul de birou modern din catifea in 3 culori elegante are un design minimalist fiind ideal pentru camere de tineret si birouri.

Acest scaun pentru birou cu baza aurie este pentru cei carora le place ceva cu stil si personalitate suplimentara, dar nu numai!
Acesta se evidentiaza prin designul sau elegant, cu spatar mediu decupat, lat si curbat. Cotierele sunt o continuare a spatarului, iar intregul scaun are tesatura realizata din catifea moale si placuta la atingere, ce va mentine sederea confortabila ore in sir.
Baza din metal cromat auriu ofera un suport de lunga durata, dotata cu role din plastic. Alegeti una din cele trei culori si plasati scaunul in locul dorit!
Imagine

Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!

Livram scaune si mobilier in Bucuresti si in urmatoarele judete din Romania:
Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.

Citeste mai departe:https://www.comenzi-scaune.ro/scaun-de- ... gante.html
Comenzi-Scaune-Online

Scaun directorial cu masaj, piele eco și lemn […]

Scaun directorial cu suport de picioare OFF 41[…]

Scaun directorial cu suport de picioare OFF 41[…]

Scaune de birou din catifea OFF 334 htt[…]