Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

Mobilier Școlar pentru unitățile care se supun Legii Achizițiilor Publice din SEAP-SICAP
#523
Set școlar format din bancă și scaun reglabil pe înălțime
Imagine

Set bancă și scaun reglabil pe înălțime
Deblochează potențialului tinerilor învățăcei cu Setul Școlar Ajustabil, special conceput pentru a se adapta perfect la nevoile în continuă schimbare ale copiilor în creștere. Scaunul nostru ajustabil și masa ajustabilă combină confortul, durabilitatea și versatilitatea, făcându-le alegerea ideală pentru clasele moderne.
Set Școlar Reglabil Scaun Școlar Reglabil: Spune adio disconfortului și salută ergonomia! Scaunul școlar ajustabil este conceput având în vedere confortul copilului tău. Înălțimea acestuia poate fi personalizată pentru a se potrivi copiilor de diferite dimensiuni, asigurând o postură corectă și reducând riscul de oboseală sau suprasolicitare. Cu o structură solidă și cu elemente din lemn lăcuit, acest scaun oferă suport optim pentru sesiuni de studiu prelungite sau activități creative. Lasă-ți copilul să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult - învățarea! Masă școlar Reglabil: Masa ajustabilă este partenerul perfect pentru scaunul nostru, completând mediul ideal de studiu. Această masă ingenios proiectată oferă ajustare flexibilă a înălțimii, adresându-se copiilor în orice etapă a călătoriei lor educaționale. Suprafața sa spațioasă oferă suficient spațiu pentru cărți, caiete și materiale școlare, în timp ce marginile rotunjite asigură siguranța în timpul utilizării. Indiferent dacă copilul tău preferă să stea în picioare, să stea jos sau să alterneze între cele două, această masă versatilă se adaptează cu ușurință nevoilor lor.
Scaun si Masă Scaun cu șezut și spătar din lemn stratificat lăcuit (placaj curbat) Cadru: Structură sudată, din profil și țeavă de oțel rotundă, vopsit în câmp electrostatic. Secțiunile terminale sunt acoperite cu dopuri de plastic. (pt. protejarea pardoselii și a utilizatorilor). sistem telescopic pe trei nivele: 380-420-460mm. Pupitru Top din PAL melaminat, grosime 18 mm, cant ABS 2mm., Dimensiune top: 700 x 500 mm, colțuri rotunjite. Suport cărți: Top din PAL melaminat, grosime 18 mm, cant ABS 2mm., Cadru: Structură sudată, din profil și țeavă de oțel rotundă, vopsit în câmp electrostatic. Secțiunile terminale sunt acoperite cu dopuri de plastic. (pt. protejarea pardoselii și a utilizatorilor). sistem telescopic pe 3 nivele: 640-700-760mm.

Contactați-ne cu încredere și vom căuta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne!
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Site: https://www.comenzi-scaune.ro/
Blog: https://www.comenzi-scaune.ro/blog
Facebook: https://www.facebook.com/comenzi.scaune
YouTube:https://www.youtube.com/@comenzi-scaune
Twitter: https://twitter.com/EuroProduse
Bizoo: https://comenziscaune.bizoo.ro/
TikTok:https://www.tiktok.com/@elena.scaune

Citește mai mult din acest articol:
https://www.comenzi-scaune.ro/set-mobil ... abila.html
Comenzi-Scaune-Online

Scaune de conferință pliabile cu măsuță rabata[…]

Scaune conferință pliabile și măsuță rabatabil[…]

Scaune de birou pentru un confort superior Off[…]

Scaune tapițate Medina la comandă din catifea […]