Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

#276
Fotoliu de masaj 4D Zero Gravity cu încălzire la picioare și la spate
TRANSPORT GRATUIT

Specialist în starea ta de bine
Îți va fi mai dor de casă, când acasă te așteaptă PRIME. Acest fotoliu de masaj îmbină tehnologia de ultimă generație cu designul superlativ, pentru o experiență dedicată în întregime relaxării și sănătății tale. Ia o pauză de la ritmul alert al vieții într-un „cuib” proiectat să transforme visele în realitate!

Imagine

Viață fără dureri
Ia-ți adio de la disconfort: fotoliul PRIME are funcții dedicate masajului pentru fiecare parte a corpului și te învăluie în confort – literalmente, din cap până în picioare!

Răsplată după o zi de muncă
Funcțiile dedicate ale PRIME te ajută să scapi de simptomele „bolilor profesionale moderne”: dureri de ceafă, lombare sau cele provocate de posturi incorecte.

Relaxare fizică și mentală
Ia loc și pornește muzica ta preferată! PRIME este gândit să te ajute să te relaxezi „trup și suflet”, îmbinând tehnologia cu designul și finisajele exclusive.

Stil de viață sănătos
Beneficiile masajului pentru sănătate sunt cunoscute de milenii, iar medicina modernă le confirmă. PRIME ameliorează problemele provocate de un stil de viață rapid și stresant.

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer
PRIME include 12 programe automate de wellness proiectate pentru starea ta de bine - din prima clipă a fiecărei zile, până la serile în care ai nevoie de câteva minute de relaxare. Le poți regla chiar și durata, pentru ca totul să se încadreze perfect în programul tău zilnic!
Tehnologia este de multe ori motivul pentru care ne simțim stresați, pe fugă sau cu o lungă listă de lucruri de făcut. PRIME revoluționează ecuația: departamentul nostru de cercetare & dezvoltare pune tehnologia în slujba sănătății și a stării tale de bine. Fără stres!


Imagine

Contactati-ne cu incredere si vom cauta impreuna solutiile optime pentru afacerea dumneavoastra!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne!
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Citește mai mult din acest articol:
https://www.comenzi-scaune.ro/fotoliu-d ... lzire.html

Comenzi-Scaune-Online

A Tour of Oracle’s Office / Lab in Chicag[…]

A Look Inside Roche’s Minimalist Singapor[…]

HYBRID WORKSPACE INSPIRATION from T-Mobile's ne[…]

Bucharest Tech Week

Salutare! În perioada 21-23 Mai vei put[…]

Comenzi-Scaune-Online