Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

Avatar utilizator
De scaune
Postări Custom Avatar
#301
Salutare!
În perioada 21-23 Mai vei putea vizita online cel mai amplu festival urban de tehnologie dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu.
Accesează butonul de mai jos pentru a te înregistra gratuit.

În cadrul TECH EXPO, poți vizita standuri virtuale, poți interacționa cu reprezentanții companiilor prezente și cu specialiști în domeniul tech. Tot în postura de particpant, vei avea ocazia de a asista în timp real la activitățile ce se vor desfășura pe cele patru scene amenajate online:


Imagine

Pe lângă toate acestea, la TECH EXPO poți interacționa și cu consultați IT, consultanți în tech, dar și cu arhitecți SMART Home care pot construi un plan personalizat integrat pentru automatizarea locuinței și care pot recomanda o gamă completă de produse și soluții inteligente.
Iată câteva categorii de gadgets și produse pe care le vei regăsi la eveniment:
- Aspiratoare și mopuri robot.
- Prize și întrerupătoare inteligente.
- Termostate și soluţii inovatoare pentru încălzire.
- Încărcătoare de buzunar pentru mașini electrice.
- Soluții e-Health.
- Sisteme de alarmă SMART.BUCUREȘTI | CAPITALA ONLINE A TEHNOLOGIEI

 • În fiecare an, Bucharest Tech Week transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei. Timp de o săptămână se desfășoară cel mai amplu festival din România, care reunește comunitatea pasionaților de tech, indiferent dacă sunt profesioniști din mediul de business, antreprenori, studenți, sau pur și simplu iubitori de tehnologie si inovație.
  A cincea ediție Bucharest Tech Week va avea loc online și vine cu un concept fresh prin care încurajează adoptarea noilor tehnologii atât în viața personală cât și în cea profesională.
  Parte a acestui manifest,Tech Expo reprezintă expoziția unde iubitorii de tehnologie pot vedea și interacționa cu cele mai noi produse și soluții tech prezentate de companii locale și internaţionale.
  Mai mult de atât, 2021 vine cu o noutate spectaculoasă! În cadrul Tech Expo, timp de 3 zile vom aduce conținut Live pentru iubitorii de gaming, pentru tineri, copii și părinți dar și pentru pasionații de smart home, pe cele 4 scene amenajate online.
  La Tech Expo online, networking-ul și comunicarea în timp real între participanți nu numai că este posibilă, dar este și recomandată.
  Înscrierea este gratuită şi oferă acces atât la sesiunile Live de pe cele trei scene, cât şi la zona expoziţională..


Citește mai mult din acest articol: https://www.techexpo.ro/

Comenzi-Scaune-Online

Passionately designing the future of seating te[…]

Anji HONGHAI Furniture Co.Ltd Anji HONGHAI […]

Maria Sharapova, interviu despre noua sa colecț[…]

Scaune pentru nunți și botezuri de vânzar[…]

Comenzi-Scaune-Online