Forum-Scaune

Un forum pentru cei interesati de scaune si mobilier.

Comenzi-Scaune-Online

#486
Scaun gaming textil cotiere 4D si suport lombar OFF 297-Gri

Imagine

PRIMA ALEGERE PENTRU GAMING ȘI BIROU

Scaunul de gaming și birou OFF 297 este proiectat pentru a oferi un nivel ridicat de confort și susținere pentru utilizatorii care petrec mult timp în față ecranului. Acesta are un șezut umplut cu spumă densă și moale, care se adaptează formei corpului pentru a reduce oboseală și tensiunea musculară.

Spătarul înalt și tetiera sunt concepute pentru a oferi suport și susținere pentru zona gâtului și a umerilor, reducând tensiunea din aceste zone. De asemenea, scaunul are un suport lombar integrat, care ajută la menținerea unei poziții corecte a spatelui și la reducerea tensiunii din zona lombară.

Scaunul de gaming și birou OFF 297 are o construcție robustă și durabilă, cu un cadru din oțel și roți cu rulmenți pentru o mobilitate ușoară și un suport maxim. De asemenea, acesta are și brațe ajustabile pentru a va oferi o poziție confortabilă a mâinilor și a umerilor.

În ansamblu, scaunul de gaming și birou OFF 297 este o alegere excelență pentru cei care petrec mult timp în față calculatorului, fiind conceput pentru a oferi un nivel ridicat de confort și susținere pentru corpul dumneavoastră.

SCAUN GAMING MULTIFUNCȚIONAL

Da, scaunul de gaming și birou OFF 297 este conceput cu un sistem de rabatare a spătarului care poate fi ajustat de la un unghi de 90 de grade până la un unghi de 180 de grade. Acest lucru înseamnă că puteți ajusta poziția scaunului pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră, fie că doriți să lucrați, să jucați jocuri, să citiți sau să va relaxați.

Scaunul are, de asemenea, roți pivotante la 360 de grade, ceea ce face că scaunul să fie ușor de mutat și deplasat în orice direcție doriți, fără a produce zgomote sau zgârie podeaua. Rolele sunt concepute special pentru jocuri, pentru a va oferi o mobilitate cât mai ușoară și o experiență de utilizare cât mai liniștită.

În concluzie, scaunul de gaming și birou OFF 297 este un scaun extrem de versatil și funcțional, fiind proiectat pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră, fie că doriți să lucrați sau să va relaxați. Cu o construcție robustă, materiale de înalta calitate și caracteristici avansate, acest scaun va oferi un nivel ridicat de confort și performanță, indiferent de activitatea pe care o desfășurați.
Contactați-ne cu încredere și vom căuta împreuna soluțiile optime pentru afacerea dumneavoastră!
Doriţi să comandaţi scaune direct prin telefon? Sunaţi-ne!
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00!

Site: https://www.comenzi-scaune.ro/
Blog: https://www.comenzi-scaune.ro/blog
Facebook: https://www.facebook.com/comenzi.scaune
YouTube:https://www.youtube.com/@comenzi-scaune
Twitter: https://twitter.com/EuroProduse
Bizoo: https://comenziscaune.bizoo.ro/
TikTok:https://www.tiktok.com/@elena.scaune

Citește mai mult din acest articol:
https://www.comenzi-scaune.ro/scaun-gam ... f-297.html
Comenzi-Scaune-Online

Scaun directorial cu masaj, piele eco și lemn […]

Scaun directorial cu suport de picioare OFF 41[…]

Scaun directorial cu suport de picioare OFF 41[…]

Scaune de birou din catifea OFF 334 htt[…]